Skaffa ett vitt Hollywood-smile hemma med samma metod som tandläkarna använder. Köp din hemmatandblekning online nu!

en ganska lyckad måndag.

Inte för att jag tog in så många intryck, för jag satt och tänkte på annat.. Hmmeheh. Men föst var det So och jag  och olivia satt i ett annat klassrum och 'jobbade' med novellen. Jag kan ju säga att det var den härligaste so-lekionn på länge i alla fall. Jag märkte under lektionen också att jag är hulken, för min arm är helt grön av prickar, jag håller nog på att förvandlas. Blir inte förvånad om jag vaknar upp imorgon md superkrafter och grön rutmage. Sedan va det musik och vi skulle redovisa låten vi har jobbat på i några veckor. Bara det att våran grupp saknade 2 pers så det var jag annie oh emelie som skulle göra the final countdown ensamma. Ohja, och emelie kunde bara de 2 fösta raderna, så allt var upp till mig och annie på piano & trummor. Lyckat, men jag tycker allt att det gick bra. Nöjd med vårat arbete, och vi spelade inte fel så många gånger. *ler*.
Sedan var det gympa där pauline och maria skulle ha lektion, men maria var sjuk så pauline fik ha den själv med lite hjälp från Annie och Norman. Det var väl en bra lektion, om man bortser från att jag inte är så bra på fotboll, vill säga. Sedan er det lunch och Spanska, då vi gjorde en jobbig poängpromnad, som man fick informationen på mobilen via bluetooth. haha orka att lärarna försöker vara coola? ja, vi fick i alla fall kakor så det fubkade för mig.
 Dagen fotsatte med svenska där jag inte minns vad vi gjorde, vi skulle byta platser men istället blev det någon slags (inte så ovanligt) kaos. dagen avslutade vi md no, dä vi inte har något att göra så jag och olivia satt och pratade med john om hur snygg robert pattinson är. han verkade hålla med, tills han kom på att han inte ahde sett hur han såg ut. haha.
Under rasten så lyckades patrik issförst hela twilighthistorien när vi skulle berätta den, och han trodde att den handlade om en 180 år gammal gubbe som sög blod och spydde på ett lamm. Vet inte riktigt vart hans hjärna har flyttat, men inte verkar den ha planer på att komma tillbaka.

Nu ska jag väl lägga in lite bilder från dagen också antar jag, medans jag surar för att min bok inte har kommit ännu. Snyft.




nu ska jag väl, som alla andra jävlar i nio-be-ett sätta mig oh hetsskriva på novell och bookreporten.
Hadebästastebästast - [nåt som rimmar på det]

Köp hem tandblekning online för bara 299:-


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Köp hem tandblekning online för bara 299:-