Skaffa ett vitt Hollywood-smile hemma med samma metod som tandläkarna använder. Köp din hemmatandblekning online nu!

Fetto-fredag med the girls

Skoldagen behöver vi inte snacka om, för det hände inget roligare än att wimar pajade Palles bild på bilden. Efter skolan så drog Jag, Olivia, Johannisen, Annie & Pauline in till storstan kungsbacka där vi började emd att gå till bamken och hämta pengar på alla möjliga ställen. Sedan drog vi till kungsmässan & Jag, Jojon & Olivia käka donken medans de andra 2 kulingarna gjorde lite konstiga saker. Efter massagestolarna på siba, så mötte vi Annie & Palle på Din sko, där Palle hittade ett par schnygga  blåa dojjor som hon köpte. Sedan drog vi såklart till Gina tricot för att prova fula kläder men det var så grymt lång kö så vi sket i det, men Annie hittade i alla fall en fin tunika & Olivia köpte gula vantar.
Sedan drog vi till stationen och åkte tåget till Ica Maxi där vi köpte godis för 49kr/kg. Det blev en del. Men kul hade vi på vägen både dit och tillbaka till tåget. Tills 100 meter från tågrälsen där Olivia skriker: '' DET KOMMER, TÅGET KOMMER! '', och vi sprang som stuckna grisar, under tunneln och till andra sidan och kom precis fram inna  tåget skulle gå. Skönt det eftersom att våra bussar gick en kvart senare.
Annie och Pauline åkte hem, medans Jag, Olivia & Johanna åkte hem till Johannas Place. Där hade vi skojj och vid 7 gick vi ner till campino & köpte en familjepizza som vi delade på medans vi kollade på några trevliga filmer, åt godis & drack cola som aldrig förr.
Efter filmerna så började vi göra oss iordning för att sova, allihopa i en bäddsoffa. Självklart fick jag mittenplatsen. Jag var glad först med när vi alla hade knött ner oss och berättat spökhistorier och pratat i timmar så ska vi sova och vi hade ungefär mindre än en halv-meter i bredd var och där låg vi och svettades. Johanna somnade först, jag kände hur hon ryckte till och började andras djupare, kanske 5 minuter senare så rycker olivia till 2 gånger och börjar snarka. Timmarna sömn för mig blev nog kanske 5 eller något. För att tjejerna sov med arbågarna i mitt ansikte och pratade i sömnen.. '' SKRIV DET , SKRIV DET '' .. snark snark.. '' SKRIV DET ''.  Jo men det är klart att man kan sova skönt då.
Haha. morgondagen kom och Joahnnas Mamma väckte oss vid 9 för att vi skulle till Borås & kolla på en internationell konståkningstävling. Men det skriver jag i nästa inlägg.
Här är bilderna:






Tjosan hoppsan .

Köp hem tandblekning online för bara 299:-


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Köp hem tandblekning online för bara 299:-