Skaffa ett vitt Hollywood-smile hemma med samma metod som tandläkarna använder. Köp din hemmatandblekning online nu!

farfar & final

Idag bar det av till Farfar & Marie-Anne. Fast först tog vi ett stopp vid Toys ''R'' Us för att köpa lite leksaker, det är ju alltid lika kul.  Trevligt hos farfar. Mumsig mat, glass, godis & rulltårta. Vem säger nej till det liksom? Och det var lika najs som det brukar. Femhundralappen som jag fick, gick direkt till mobilfonden & nu ligger jag bara på -200:- , living the dream skorpan! Sara och jag lekte på en lekplats utanför huset. Här kommer lite bilder från dagen:


Och sedan är det ju Melodifestival-final idag. För dem som följer det. Den här gången har jag ingen aning om vem jag änns tror kommer kamma hem segern. Visst kan det bli både EMD, Måns eller Alcazar, men lika troligt kanske det är att Agnes, H.E.A.T, eller Sarah Dawn Finer tr sig till moskva. Eller kanske Emilia, Sofie, Caroline af ugglas, Molly Sandén eller Malena. Vi får helt enkelt ta och se & hopas att Sverige väljer den bästa låten nu då. Klockan 22.05 ikväll vet vi svaret.
I Team vm så blev resultaten att Team Spirit kom 8a och Convivium 6a. Och av 20 lag, så jag tycker att den låter bra i alla fall. Men får se vad de kräsna ungarna säger sedan. haha.
Tjo sålänge !

Postat av: gunnar

FELFELFELFELFEL!!!

7a och 9a ska de vara. fy skäms på dej lilla plutt.

2009-03-16 @ 20:49:25
URL: http://johannameh.blogg.se/
Köp hem tandblekning online för bara 299:-


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Köp hem tandblekning online för bara 299:-