Skaffa ett vitt Hollywood-smile hemma med samma metod som tandläkarna använder. Köp din hemmatandblekning online nu!

en helt vanlig träning

Moppen startar förvånandsvärt på första försöket, och jag brummar iväg på den halvmörka vägen mot stallet. Det går segt upp för backen & jag var väldigt nära på att köra in i trottoaren ett par gånger.
Kommer fram till parkeringen och hittar en liten fin plats i kanten där jag lite smidigt parkerar. Jag hinner precis ta ut låset ur mpoeden när en blå bil tutar precis brevid mig. Jag hoppar till & tappar det tunga låset på tårna. tanten som satt i bilen pekar på mig och skrattar för att sedan åka iväg utan att säga någonting. Jag gör något mellan skratt och gråt när jag klappar mina fötter och tänker på den konstiga tanten i blå bil. Jag hade nog mött mig själv som gammal tror jag, det är nog så jag kommer bli, en rynkig retsticka. 
Efter att jag låst mopeden och kommit in i stallet så är det enda jag hör, Linnéa och Johanna som har fått i sig på tok för mycket socker och sitter och gapflabbar hejdlöst medans alla andra sitter trötta och tittar på. Själva träningen började halv 7 och det är bara så skönt att få rida lite, glömma bort allt annat för en stund & bara slappna av lite. Och samtidigt så är det ju en träning, så det passar perfekt för mig. Idag hoppade vi lite & det är ju alltid trevligt.
Moppen förvånade mig när den än en gång startade på första försöket när jag skulle åka hem.
Och nu sitter jag emst här och väntar på att The Mentalist ska börja.
Men ha det bäst, tjo.

Köp hem tandblekning online för bara 299:-


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Köp hem tandblekning online för bara 299:-