Skaffa ett vitt Hollywood-smile hemma med samma metod som tandläkarna använder. Köp din hemmatandblekning online nu!

tisdag och betygen är satta

Häärligt, det betyder inget mer pluggande förräns om 3 månader. Grym känsla. Dagen var i sig ganska trevlig, vi började med att spela in reklamfilmerna på svenskan. Där min grupp såklart gör reklam för ett anti-våldtäckts-kit. Där det ingår Pepparspray, stekpanna, elpistol och frätande syra i en spann. (beställ nu så får du även en guide-bok!) Näj, emn det var roligt att bli inslängd i buskarna av en så läskig våldtäcktsman som caroline. Nästan lika läskigt som att se John (småpojken) kasta frätande syra *hostvattenhost* i hennes ansikte.
Dagen fortsatte med lunch och sedan No, där vi.. kollade på film tror jag, men jag var allt för upptagen med att akta mig från jocke som försökte slå mej. På matten snackade vi betyg och jag fick den otroligt chokerande nyheten att jag tydligen har mvg i matte. läskigt, jag som trodde att det var helt fysiskt omöjligt. På tal om fysik så ahde jag även höjt mig där, yeey me!
So-lektionen ägnade vi åt att spela basket och mitt och marias lag (vi+norman&petter) ägde ut de andra. Inte för att de försökte, men det behöver man ju inte nämna. (doh).
Trevlig dag med klassen, jag blir mer och mer deprimerad för varje dag som går för att jag bara kommer närmare alla nu i slutet. Buuhu, 1 vecka kvar imorgon..

det här avr tyvärr de enda 2 (intressanta) bilderna jag tog idag.

Köp hem tandblekning online för bara 299:-


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Köp hem tandblekning online för bara 299:-