Skaffa ett vitt Hollywood-smile hemma med samma metod som tandläkarna använder. Köp din hemmatandblekning online nu!

jag är kluven

idag börjar vi klockan 12 i skolan så jag sitter här halvfärdig framför datorn för att hålla mig borta från min bok. Det har gått bra än så länge, jag har inte öppnat den på hela dagen. Men jag ryser när jag ser den och därför håller jag den (nästan) utom synhåll.
Jag vill läsa, men jag vil inte att boken ska ta slut, fast jag vill läsa till slutet, fast då tar ju boken slut. Jag överlever inte det här. Allting tar bara slut nu för tiden. Om en vecka så är skolan slut, då är 9b1 slut.
Nej nu ska jag inte bli sån igen, inte gråta emma.
Det är catwalk idag i skolan, det är väl ganska roligt förutom att jag ska gå i världens högsta skor och är rädd för att ramla av scenen. Men vad gör det i sånna fall då? Folk kommer ju komma ihåg mig då i alla fall. Jag vet inte vad det är med mig, men jag ä helt plötsligt inte stressad eller rädd över någonting. Den där boken måste ha psysiska förmågor att manipulera hjärnor.
Nu är det 1½ timma tills vi börjar och huuur ska jag kunna stå emot bokens krafter så länge? Jag får försöka hålla mig i en kvart till åtminstånde. Föresten så måste jag börja fixa iordning mig sedan också. Man vill kanske inte se ut som ett vandrande lik på sin första catwalk..

ses senare aligator.

Köp hem tandblekning online för bara 299:-


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Köp hem tandblekning online för bara 299:-