Skaffa ett vitt Hollywood-smile hemma med samma metod som tandläkarna använder. Köp din hemmatandblekning online nu!

fullspäckad torsdag

Jag har ju redan berättat om min fullt normala morgon, med skinnflöjter och allt så jag börjar med dagen istället. Det var syslöjd först, alla jobbar på som galningar med balklänningarna medans Lena skriker (eller vad man ska kalla det). Men vi kom en bit i alla fall. Jag tror att jag tog en bild men det är nog inte så stor chans att jag orkar lägga upp den.
Sen åt vi lite soppa och stekt bröd, eller vad det är, för att sedan sätta oss i bibbblan för att spela fia. Det var upptaget. Attans sexor, de kommer alltid först.
Olivia sa till Fredrik att vi borde kolla på de där filmerna som vi gjorde i sexan om 'Grekisk mytologi'. Och han sa att vi kunde göra det idag. Men vi hade ju int filmerna med oss, vilket han tydligen inte fattade först. Men sedan när den där lilla gubben som bor i hans hjärna vaknade till och ringde i klockan så fattade han att filmerna inte fanns i skolan. Närmast var i kungsbacka hemma hos Johanna. Så han erbjöd sig att köra Johanna hem och tillbaka så att hon kunde hämta dom. Och det gjorde hon, vem säger nej när en lärare erbjuder sig att byta ut sin lektion mot film?
Jag hängde med som moraliskt stöd för henne. haha. Det var lite läskigt att sitta i Fredriks bil och liksom åka med i 2 mil. Känndes lite weard, men vi fick tag i filmerna och kom tillbaka till skolan och sprang in på tekniken som redan hade börjat.
Vi är ju klara med vårat projekt i tekniken, måste erkänna att det känns underbart. Sedan var det en föreläsning i musiksalen. Det var en gubbe som pratade om andra världskriget. Han var riktigt söt faktiskt (80 år) och hade själv upplevt det så han berättade om sitt liv. Findus apelsinmarmelad bland annat. Sedan var det matteprov. Det gick ju inte precis bäst men vi får hoppas på det bästa..
Och sista lektionen blev ju då filmmaraton med filmerna från sexan. Åååh, vilka charmknuttar vi var då, charmknuttar med pipiga röster..
hahaha, svenskoj!

Nu ska jag äta ägg & bacon.
Tjosan !

Köp hem tandblekning online för bara 299:-


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Köp hem tandblekning online för bara 299:-