Skaffa ett vitt Hollywood-smile hemma med samma metod som tandläkarna använder. Köp din hemmatandblekning online nu!

En (studie)dag med tjejerna!

Studiedag idag, Woohooo!
Gick upp vid halv 11 faktiskt.
Sedan bar det av till Johanna med 12 bussen. Vi käkade tortellini och kollade på TvShop tills de andra kom vid halv 3. ''De andra'' är Annie, Sofie, Pauline, Maria & Olivia. Söta flickor de där.
Vi tog några bilder med självutlösaren som inte blev så fina men man ser alla, eller delar av alla i alla fall, på dom. Jag lägger några längst ner i inlägget, så får du lite tid att skratta åt oss.
Vi kollade på gamla filmer som vi spelade in i sexan, Herkulesfilmer. Hela klassen var med. Och HERRE gud vad kul det va! Alla killarna lät som pipiga möss och alla var jätte små och hade anorlunda frisyrer. haha. Grymt skoj i alla fall. Sedan blev det lite Björn Gustafsson film, som också är så grymt skoj. Speciellt 'Benjamin' som är min favorit!
 Sedan var Annie tvungen att åka hem. Så vi tog farväl och sedan fortsatte trappatserna (är det ett ord?). Vi dansade runt som galningar, ja i alla fall jag, och åt lite mat.
Sedan var det singstar som gällde tills alla åkte hem en efter en.
Jag kom hem vid halv 7. Jag trodde att det var träning klockan 7 men det var det inte så här sitter jag och skriver istället. Mehehe.

Kul dag med tjejerna i alla fall!
Puss på alla :*




Hahaha. Jag vet att vi är snyggast, så ni behöver inte säga det. Hö hö hö.
Kram och skumbanan !


Köp hem tandblekning online för bara 299:-


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Köp hem tandblekning online för bara 299:-