Skaffa ett vitt Hollywood-smile hemma med samma metod som tandläkarna använder. Köp din hemmatandblekning online nu!

Don't stop me now

Det började med en musikal med Mamma, Sara, Mathias och Mormor och slutade i Dagges friggebod med Dagge, Johanna och Olivia.

Efter musikalen, som var Pippi Långstrump firar jul, så var vi på Liseberg och Jag, Sara och Mathias åkte alla attraktioner som var öppna så att det rök. Det snöade ungefär hela tiden och ibland så mycket att det inte gick att se. Men klaga, det är för mesar.
Vid 18 kom Johanna, Olivia och Dagge och vi alla åt på Burgerking tillsammans, dock inte vid samma bord efetrsom att alla bord var fullproppade. Men sedan åkte familjen hem ocj det var bara jag och tjejerna kvar. Fast det är ju inte så bara. Vi åkte inget, men såg Team Surprises uppvisning och sedan drack vi varm choklad och gick runt och såg på allt mysigt innan vi begav oss hem till Dagge. Där såg vi på Ice Age 3 och sedan gick vi ut i hennes friggebod där vi spenderade hela natten. Jaha, spenderade = sova tänkte ni då. Men NEJ NEJ NEJ säger vi bara. Först såg vi på Lejonkungen 3 på en laptop som vi hade burit ut dit, tillsammans med en massor av filtar, kuddar och så såklart godiset, kladdkakan och coca colan.
Vi sjöng Nicke och nilla låtar, pratade om allt och Olivia och Jag gick ut och kissade i snön. Sedan vid halv fyra så ringde vi Jocke och pratade med honom i en timma innan han skulle sova. Sedan satt vi och pratade i soffan på nedervåningen av friggan (och gick ut och mulade oss själva ibland) tills vi bestämde oss för att det kanske var bäst att sova. Klockan var då vid halv 6 på morgonen och vi tassade in i huset igen och lade oss i Dagges rum i ett försök till att sova. Vi kanske lyckades somna vid 6 - halv 7, och gick sedan upp halv 11. Så jag börjar bli lite trött nu, men va tusan, ni kommer säkert höra mer av mig under natten.











Helt insane.


Postat av: Olivia

taack för denna kvällen! älskar er mina vänner våra :) <3

2009-12-23 @ 18:23:27
URL: http://heartman.blogg.se/
Köp hem tandblekning online för bara 299:-


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Köp hem tandblekning online för bara 299:-