Skaffa ett vitt Hollywood-smile hemma med samma metod som tandläkarna använder. Köp din hemmatandblekning online nu!

τorςdag

Jag får bara passa på att tacka världens snällaste Frida Liljeberg för de generösa och helt insana valet att ge mig alla bilder nedan. Jag kan inte tacka tillräckligt. Hon är heklt enkelt dagens människa. Ni skulle bara sett hennes rum! Bilder, stora och små, överallt! Det var plågsamt att lämna ett så vackert rum.

Annars har det varit skola idag. (oväntat) Och vi slutade tidigt, hur skönt som helst och jag mötte upp mina vänner och Jag, Fedde, Olivia och Johanna tog en fika på Linnéas och drömde om gubben med helkropsdräkt. Det var inte så mycket mer som hände, vi skrattade och skrattade, lät som alla möjliga saker, Olivia pratade med Fridas mamma på telefon och jag med Olivias mamma.  
Sedan åkte Olivia, sedan Frida och sedan Johanna. Sist kvar blev jag som fick vänta på min buss hem i 20 minuter. Jiiho. Väl hemma så drog jag direkt till Frida, andra Frida, Frida min granne (nästan), och fick min livs upplevelse när jag klev in i hennes rum. Min mobil var helt urladdad så ingen bild. Men nästa gång jag är där ska jag fan ha systemkameran med mig. Så sjukt vackert...
 
Frida Gustafsson är mobbad och står ensam, Frida Liljeberg gör ett tummen upp för mig.
Roliga Fridor de där.


Köp hem tandblekning online för bara 299:-


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Köp hem tandblekning online för bara 299:-