Skaffa ett vitt Hollywood-smile hemma med samma metod som tandläkarna använder. Köp din hemmatandblekning online nu!

Måndag

Skolan började som sagt 1 timma senare idag, eller det ska den göra varje måndag. Überskönt med lite sovmorgon dock var det så att både jag och Frida nästan missade bussen. Men nära skjuter ingen hare, och inte Frida och mig heller. Vi gick från stationen till skolan, vilket vi blir tvugna att göra varje måndag. Väl i skolan så hade vi Mediekunskap och sedan lunch.
På lunchrasten lånade Anton Fridas mobil och hotade med att göra det avrje dag för att han blev beroende av ett bilspel som fanns där. Haha. Och sist men inte minst hade vi en 3 timmar lång Medieproduktion lektion innan vi slutade för dagen. Då cyklade Jag, Olivia, Johanna och Frida - deras frida som nu också är min frida - till Kungsmässan där vi åt avr sin grillad skinkmacka. Eller inte Johanna, för hon ville tydligen spara pengar. Något vi andra inte förstår oss på. Men sedan skulle Frida och Johanna hem så det blev bara jag och Olivia kvar. Vi utlöste larmet på Expert ett antal gånger, klämde och kände på kameror och skrattade tills alla tittade snett på oss. Men det var ganska kul i alla fall. Eller väldigt kul.
På vägen mot Olivias mammas jobb, där vi skulle hälsa på henen, så mötte vi John vid en buska där alla kissar (enligt John) Så vi stod där några minuter och kramades och partade. Men mer blev det inte för sedan skulle vi åt olika håll och vi skiljdes åt, igen. Men vi fortsatte mot Olivias mamma, hälsade på där och sedan satte vi oss på 2 olika bussar. Jag hem. Här åt jag mat! Riktig mat. God mat. Mmmm..
 
  
Efterbliven - Mer efterbliven - Frida


DAGENS! Hahahaha!

Postat av: Okorvia

hahahahahha hur fan lyckas du förklara allt så bra xD jag vill också kunna blogga wtf

2009-08-24 @ 19:24:16
URL: http://heartman.blogg.se/
Postat av: CHANELLE

SV; tack :)



vad gör dudå?

2009-08-24 @ 19:46:10
URL: http://chanellle.blogg.se/
Postat av: ness

tack detsamma :D

har typ int de :P

2009-08-24 @ 19:57:09
URL: http://sness.blogg.se/
Postat av: Johanna

hahaha, frida och frida har likadana mobiler. nu vet du de också..

2009-08-26 @ 15:01:01
URL: http://johannameh.blogg.se/
Köp hem tandblekning online för bara 299:-


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Köp hem tandblekning online för bara 299:-