Skaffa ett vitt Hollywood-smile hemma med samma metod som tandläkarna använder. Köp din hemmatandblekning online nu!

lattjo lajban

Nej, nu får vi dra upp den nedstämda stämningen lite, och jag kom inte på något bättre än Twilight att skriva om, förlåt. Men i veckan har jag läst en del, till exempel att Breaking Dawn (sista boken) kanske kommer att göras i 3 olika filmer, det skulle ju vara underbart, men på ett sätt jobbigt eftersom att det kanske blir för mycket.
OJ sa jag precis att det kunde bli för mycket twilight?
Jag kanske skriver i sömnen, det har ju hänt förut. Jag sitter ju här varje dag och längtar efter New Moon premiären men tänk då gott folk när Breaking Dawn har premiär.
Jag kan inte beskriva det med ord. Jag vill se det framför mig nu! Men frågan är om skådespelarna överlever så länge, jag är faktiskt lite orolig när det gäller det. De blir ju överkörda av fans varje dag, stackarna. Men å andra sidan kanske jag inte ska säga någonting, för jag kan själv tänka mig hur jag skulle reagerat.
Alltså jag känner att det här inlägget inte kommer någon speciell vart så jag slutar skriva nu och tar det i mina fantasier iastället. Och här och nu så lovar jag att nästa inlägg inte ska handla om twilight!
Promise.

Postat av: Maria

fatta att ja har blivit som du å olivia nu... ja e kär :D<3 efter att bara läst dom 2 första böckerna så har ja blivit helknäpp, å ja har precis hittat nåra adresser till bla. robert pattisnon å nåra mer som e me i twilight :) man kanske ska pröva att skicke ett brev nån gång xD ^^



justde vi måste ses nån gång igen :D

2009-08-05 @ 21:47:41
Postat av: Frida (Liljeberg)

JAG VILL SE RENESMEE!! :D

OCH SETH<33

ni kan gärna äta upp rob, för jag har seth (:

2009-08-07 @ 01:20:22
Postat av: Sara

Åh , gud jag älskar twilight :D

2009-08-11 @ 23:58:51
URL: http://heejsara.blogg.se/
Postat av: Rebecca

ååh, jag hoppas renesmee ser precis ut så!!

åååh, rob ge mig.

2009-08-13 @ 17:22:21
URL: http://spaceherosuits.webblogg.se/
Köp hem tandblekning online för bara 299:-


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Köp hem tandblekning online för bara 299:-